Om je etenswaren langer te bewaren, is een koelkast of vriezer ideaal. Witgoedbedrijf Van Hulzen heeft een ruim assortiment vrijstaande koelkasten, vrieskisten en vrieskasten van de beste merken. Liebherr, Bosch, Siemens, AEG, Etna en Hisense zijn de merken waar jij op kunt vertrouwen. Tegenwoordig bieden veel merken no frost. Dankzij een doorlopend luchtcirculatiesysteem ontstaat er geen ijsvorming in je koelkast of vriezer. Daardoor hoef je die ook niet te ontdooien. Bovendien zorgt dit systeem voor een langere houdbaarheid van je etenswaren. Tip: reinig de rubbers van je koelkast of vriezer regelmatig met een sopje. Dat is hygiënischer en doordat de rubbers beter blijven aansluiten, voorkom je energieverlies.

Service met een hoofdletter

Bij Van Hulzen hechten we grote waarde aan service. Uiteraard kunnen wij je nieuwe koelkast of vriezer bij je thuis bezorgen. We installeren ‘m trouwens ook voor je op de gewenste plek. Mocht er eens een storing zijn, neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch proberen we te traceren waar het probleem vandaan komt en als het nodig is, komen we bij je langs voor de reparatie. Ook als jij je koeler of vriezer niet bij ons hebt gekocht, kun je van onze reparatieservice gebruikmaken. Op de pagina service vind je onze tarieven.

Ben je op zoek naar een nieuwe koelkast of vriezer? Kom langs in onze winkel of bel voor een afspraak zodat we je goed kunnen adviseren.