Of je nu een kleine televisie in je keuken of slaapkamer wilt of een grote in je zithoek, Van Hulzen in Creil heeft de tv die past bij jouw situatie. Dankzij de topmerken LG, Sony, Samsung en Hisense kies je bovendien voor kwaliteit. Vertel ons wat jouw wensen zijn. Hoe groot is de ruimte waar je je nieuwe televisie wilt? Wat vind jij qua beeldkwaliteit belangrijk? We leggen je de verschillen tussen OLED en QLED uit en adviseren je over de tv die het best aansluit op jouw wensen. Tip: voor het bepalen van het juiste beeldformaat meet je de afstand op tussen je bank (ooghoogte) en de plek van de televisie. Deze afstand deel je door 2,4. De uitkomst is ongeveer de beelddiagonaal in centimeters.

Vervangend exemplaar

Heb jij je keuze gemaakt? We bezorgen de televisie zo snel mogelijk bij je thuis en installeren ‘m, zodat jij relaxed kunt gaan genieten. 

Mocht je tv eens een technische storing hebben, neem dan contact met ons op. We halen de televisie bij je op en zorgen voor een vervangend exemplaar. De leverancier van jouw televisie zorgt vervolgens voor reparatie. Zodra we de tv gerepareerd hebben terugontvangen, brengen we ‘m bij je langs en nemen de vervangende televisie weer mee. Ook dat is service van Van Hulzen.